open-navfaktor-logo
search
Kao da se nije desilo
Marić izbrisala objavu, policija šuti, šta je sa čovjekom za kojeg je tvrdila da mu je život ugrožen?
Ivana Marić, koja se u javnosti predstavlja kao politička analitičarka, jučer je na Twitteru objavila post u kojem tvrdi da postoji koverta koja je namijenjena upravo njoj ukoliko neko naudi anonimnom policijskom službeniku "koji radi na razotkrivanju kriminala krupnih zvjerki", u međuvremenu je tu objavu izbrisala.
10.06.2021. u 17:31
get url
text

VEZANI TEKST - Ivana Marić tvrdi da je nekom čovjeku ugrožen život, a ona će dobiti kovertu ako mu se nešto desi?!

- Danas slučajno upoznam čovjeka iz policijskih struktura. U priči mi reče da ima prijatelja koji se zamjerio krupnim zvjerkama jer radi na razotkrivanju njihovog kriminala. Kaže mi da mu je taj prijatelj dao kovertu i rekao mu da je, ako se njemu nešto desi, preda meni - napisala je Marić na Twitteru.

Ona je, između ostalog, dodala kako ni na trenutak nije posumnjala priču tog čovjeka, te kako joj je veliki kompliment to što vjeruje da će se pobrinuti da javnost sazna za sadržaj iz koverte. 

Međutim, danas te objave na njenom Twitter profilu nema.

Budući da se iz njenih navoda može zaključiti da je u pitanju neko krivično djelo, te da je neko u strahu za svoj život, MUP-u Kantona Sarajevo uputili smo upit da li će Marić biti pozvana na informativni razgovor o okolnostima onoga o čemu javno piše, ali do objave ovog teksta odgovor nismo dobili. Na navode Ivane Marić da je nekome ugrožen život nije reagiralo ni Tužilaštvo KS. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.