open-navfaktor-logo
search
Zabrinjavajući stavovi
Marić nezadovoljna kako su Mostarci glasali pa poručila da "to treba tući, a ne dat' im da plaču"
Ivana Marić, nezvanična portparolka "Četvorke", u javnosti poznatija kao politička analitičarka, nezadovoljna ishodom jučerašnjih izbora u Mostaru, objavila je na Twitteru, u najmanju ruku, skandalozan stav. 
21.12.2020. u 13:40
get url
text

Građani Mostara jučer su iskazali svoju demokratsku volju. Međutim, redovna komentatorica pojedinih bh. medija, nezadovoljna izborom Mostaraca, ima drugačiji pogled. 

Kako li su se Mostarci samo usudili oglušiti na preporuke Ivane Marić kako da glasaju? Ta činjenica toliko je razbjesnila "analitičarku" da su joj naprosto popustile sve kočnice. 

Stanovnici Mostara s pravom glasa većinski nisu birali kako su trebali po njenom mišljenju, pa bi ih očito sad trebalo "naučiti pameti". I to nedemokratskim metodama. 

- Preliminarni rezultati izbora u Mostaru pokazuju da su Mostarci zadovoljni kako su HDZ i SDA upravljali gradom u zadnjih 12 godina jer su im ponovo dali povjerenje. SDA će ostati na 12, a HDZ sa 7 otišla na 14/15 mandata. Ovo je ono kad kažu: "To treba tući, a ne dat' im da plaču" - napisala je Marić. 

 

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.