open-navfaktor-logo
search
Možda bi se poslužio
Milanović i kokain: Društvene mreže preplavili snimci predsjednika Hrvatske
Izjave hrvatskog predjsednika Zorana Milanovića nerijetko postaju viralne, te se tako i ovih dana putem društvenih mreža širom regiona dijele snimci na kojima se predsjednik Hrvatske dovodi u vezu sa kokainom.  
29.04.2022. u 12:48
get url
text

- I za kraj svima preporučujem jednu crticu - čuje se na videosnimku gdje Milanović daje izjavu za medije. Naravno, to je samo isječak izjave koja se odnosila na nešto potpuno drugo, ali je Milanovićeva gestikulacija i općenito njegovo ponašanje u javnosti dovelo do toga da društvene mreže budu preplavljene baš sa ovih nekoliko sekundi u kojima je aluzija na konzumiranje kokaina. 

Također, prije nekoliko dana hrvatski saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u sabor je donio vrećicu s bijelim prahom.

- Ja sam jučer malo šetao po Pantovčaku (dio Zagreba gdje je smješten ured predsjednika Hrvatske). Sasvim slučajno, bio je lijep dan. I tamo negdje posred Pantovčaka pronašao sam ovo - kazao je Zekanović, te pokazao vrećicu s bijelim prahom dodajući:

- Unutra je upravo ono što vi mislite da jeste.

Milanović je na Zekanovićev performans reagovao u svom maniru rekavši da bi se on možda poslužio sadržajem vrećice da je bio tamo.

Brojni su komentari na društvenim mrežama koji ukazuju na Milanovićevo oblizivanje na riječ - kokain.

Jučer je Milanović prisustvovao obilježavanju 31. godišnjice osnivanja 4. gardijske brigade Pauci na Klisu gdje se nakon njegovog rukovanja sa domaćinima začulo iz mase "Kakva je roba?".

Na ovo pitanje predsjednik Hrvatske vidno je bio zbunjen odgovorivši kratko: "Ha?". Dalji nastavak konverzacije nije se mogao čuti na snimku. 

Snimak možete pogledati ovdje.

Također, Milanovićevo ponašanje jučer na Klisu bilo je u najmanju ruku čudno, što možete vidjeti na fotografijama.

{$galerijaFotografija}

 

Andrej Plenković i Zoran Milanović - 29. 4. 2022.
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.