navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pohvalila se na Instagramu

Nina Badrić fanovima otkrila kako je uredila svoj ljetni dom na Hvaru

Na svom Instagram profilu, gdje je prati 361 hiljada ljudi, Nina Badrić poprilično je aktivna.

Objavljeno: 07.09.2020. u 08:48
get url
text

A kada ima toliki broj vjernih pratitelja, ne čudi što se trudi redovno ih obavještavati o svemu što se zbiva u njenom životu.

Kako se da zaključiti iz Instagram objava, pjevačica je još na Hvaru, svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, gdje se nalazi i njen drugi dom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svijet je pun čuda...️

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

I dok je posljednjih sedmica ponajviše objavljivala svoje fotografije s plaže, u bikinijima ili s druženja, ovog puta popularna pjevačica fokus je stavila na svoj dom.

Prvo je sa fanovima podijelila nevjerovatan pogled kroz prozor i crveno nebo u vrijeme zalaska sunca, što je opisala riječima da je "svijet pun čuda", a potom je kameru okrenula prema unutrašnjosti i fotografirala prostor gdje ruča.

Na fotografiji je u prvom planu trpezarijski sto, izrađen u kombinaciji stakla i bijelog drveta i pripadajuće bijele stolice, koje su se uklopile u bijele zidove na kojima je kamen, ali i bijele grede na plafonu.

Kao kontrast bijelini boji, na stolu se nalazi u tirkiznoj boji šoljica, iste boje tanjir za voće s bananama, limunom, đumbirom i grožđem, ali i njena torbica u tirkiznoj boji.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taman taman taman je

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Nasuprot stolu nalazi se starinsko ogledalo, a do toga i crvene fotelja i torbica obješena na kvaku.

"Prelijepo, draga moja", "Prelijep spektar boja", "Bajkovito"..., samo su neki od komplimenata koje je Nina dobila za uređenje svog ljetnog kutka.