open-navfaktor-logo
search
"Procurili" detalji
Novi iPhone 12 Pro Max će biti najbolji s Appleov telefon ikada?
Nisu prošla ni dva dana od predstavljanja novog "malog" modela iPhone SE, prozvanog još i iPhone 9, na internetu su se pojavile nove informacije o novom, "jednom od najisčekivanijih" iPhone uređaja do sada.
17.04.2020. u 13:57
get url
text

Da li su zaista "procurile" ili su namjerno lansirane, vjerovatno nikada nećemo saznati. Ipak, YouTube kanal EverythingApplePro objavio je najnovije detalje o sljedećoj generacije Appleovog pametnog telefona, čija se premijera očekuje tek u septembru.

Objavljene informacije se odnose na najveći model iPhone 12 Pro Max, koji će zameniti aktuelni iPhone 11 Pro Max. Za razliku od aktuelnog modela sa ekranom dijagonale 6,5, sledeća generacija bi trebalo da ima još veći displej od 6,7 inča.

Za rendere koji se pojavljuju u videu tvrdi se da su 70 odsto vjerodostojni originalnom izgledu budućeg uređaja, koji će biti veći i nešto širi od svog prethodnika, ali i tanji.

Najveća promjena desiti će se na prednjem dijelu telefona, a sve kako bi bolje konkurisao Android modelima najbolje klase. Najave govore da će ekran imati dosta tanje ivice nego svi prethodni iPhoneovi modeli. Korisna površina novog ekrana tako bi trebala da sa gornje i donje strane bude za po jedan milimetar šira.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.