open-navfaktor-logo
search
Od sutra u prodaji
Određene cijene: FSBiH objavio informacije o ulaznicama za meč protiv Crne Gore
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine naredni meč UEFA Lige nacija odigrat će na na stadionu Bilino polje protiv Crne Gore.
11.09.2022. u 12:08
get url
text

Utakmica u Zenici na programu je 23. septembra 2022. godine u 20.45 sati.

FSBiH je počeo organizacione pripreme, koje uključuju i definisanje plana prodaje, kao i distribucije ulaznica za navedene susrete.

- U prodaju je pušteno 90 posto kapaciteta stadiona, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno pet posto od ukupnog broja ulaznica. Određeni fond rasprodat je kroz navijačke komplete ulaznica prije početka UEFA Lige nacija. Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever) - saopćeno je iz FSBiH.

Prodaja ulaznica počinje u utorak, 13. septembra 2022. u devet sati i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije Centrotours.

VEZANI TEKST - Oglasili se i najvjerniji navijači BiH: Kratka i jasna poruka BH Fanaticosa

- U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica, i to:

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima Centrotoursa i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

e) FSBiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama - saopćeno je iz FSBiH. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.