open-navfaktor-logo
search
Besplatan parking
Otvaranje najvećeg Carpisa Mega Storea u Importanne centru
Importanne centar vas poziva na svečano otvaranje potpuno novog Carpisa Mega Storea u srijedu 05.10.2022. godine u 12 sati. Za sve prve kupce brend Carpisa spremio je posebne ponude i popuste koji traju samo dva dana! Carpisa je vodeći evropski brend torbi, prtljaga i modnih dodataka. Kompanija je osnovana 2001. godine u Napulju u Italiji, a vrlo brzo se probila na tržište tradicionalnih maloprodajnih lanaca i dokazala se kao inovativan, prepoznatljiv i pristupačan modni brend. 
03.10.2022. u 14:25
get url
text

Od samog početka, Carpisa je porodični biznis izgrađen u duhu italijanskog dizajna koji služi kao inspiracija svojim kupcima. Na globalnom tržištu teži da im pruži ugodno iskustvo prilikom kupovine u poslovnicama ili online, te da im omogući da pronađu vlastiti modni stil. Carpisa je moderan, mladelački brend široke ponude koju krasi italijanski smisao za modu i izuzetno povoljan kvalitet.

{$galerijaFotografija}

Ove jeseni u Importanne centru očekuje vas mnoštvo noviteta, posebnih ponuda i događaja. Naši novi italijanski brend UPIM – "brend za cijelu porodicu" obogatio je svoj asortiman sa novom kolekcijom Jesen/Zima 2022. godine, a dodatno vas u njihovoj prodavnici čeka i popust od 20 posto na sav muški i ženski jeans! Vaši mališani ove jeseni mogu da uživaju u savršenom odabiru "Back to school" kolekcije brenda Blukids.

U vama omiljenoj poslovnici Frizerland Sarajevo potražite jesensku akciju sa popustom do 50 posto! Brend Alex Max & Gerry Webber ove jeseni obogatio je svoju prodavnicu sa novim kolekcijama Jesen/Zima gdje se posebno ističu zimske jakne i kaputi za predstojeću sezonu.

Drage dame koje vole modu za punije i modele u veličinama 42+ u Ulla Popken prodavnici čeka potpuno nova kolekcija, dok u Tiffany prodavnici možete pronaći popust od 20 posto na novu kolekciju za žene i muškarce! U vama omiljenoj Lindex prodavnici potražite -20 posto na sva pletiva za članove cluba MORE, jer akcija traje samo do 10.09.2022.godine. Dodatne akcije i ponude navedenih brendova možete poručivati i online na: www.italianbrends.ba.

U Casa Bianca prodavnici potražite potpuno novi jesenji asortiman posuđa i kućnih dekoracija, a u Inoma Concept store potražite već dobro poznate brendove. U Penti BIH sezona šljokica je već počela pa ćete u njihovoj prodavnici pronaći potpuno novu ponudu čarapa i donjeg rublja za predstojeće jesenje dane. U KARE Sarajevo vas čekaju proizvodi koji su savršeni za predstojeću sezonu praznika kao i mnogo lijepih komada namještaja koji su neophodni za vas dom. 

Ove jeseni dajemo vam mnogo razloga da posjetite Importanne šoping centar te pronađete najbolje za sebe. Svaka dama može da zablista u našim KS Ekskluziv frizerskim salonima a one koje najviše vole da njeguju svoju ljepotu svoje vrijeme mogu provesti u kozmetičkom studiju SELAWY ili mogu uživati u savršenom solarij Sunlight Beauty studiju! Posjetite još i naše brendove: VICKO BIH, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo, Juice & Smoothies, Unipan d.o.o, Uni-Expert, Univerzalno.com, Konzum Importanne - galerija okusa i CM Cosmetic Market!

Ukoliko ste u šoping krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu sve dok vi obavljate vaš šoping! 

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran "The Place", "Milkman", "Marcaffe", "Coffee 04" i "Caffe Ambienta". Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 potražite Autopraonicu Autoputzzer Inn i brigu o vašem ljubimcu prepustite njima uz sat besplatnog parkinga. 

Vaš Importanne centar - Centar modernog življenja! 

Importane centar, 03.10.2022.
1 od 7
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.