open-navfaktor-logo
search
Osiguran prijenos
Ovdje možete gledati nastup Lane Pudar u finalu Evropskog prvenstva
Lana Pudar, najbolja, bh. plivačica, danas će nastupit u finalnoj utrci 100 metara delfin na Evropskom seniorskom prvenstvu.
15.08.2022. u 15:52
get url
text

Popodnevni program u Rimu počinje u 18 sati, a finalna utrka u kojoj će nastupiti Lana Pudar prva je na rasporedu, što znači da ćemo Mostarku bodriti već od 18 sati.

Ni jedna TV kuća iz naše zemlje ne prenosi smotru najboljih plivačica i plivača na Starom kontinentu, ali će svi oni koji žele moći pratiti nastup naše plivačice i to na linku Evropske plivačke federacije (tv.len.eu).

EP u plivanju prenosi i HRT2, ali su iz ove TV kuće najavili da će se danas uključiti tek u 18.50 sati, kada Lana već završi svoj nastup.

VEZANI TEKST - Sjajan nastup: Pogledajte kako je Lana Pudar osigurala utrku za medalju

Također, najavljeno je da će današnje finale prenositi i RST2, te SLO2 (ukoliko operateri u našoj zemlji ne zatamne pomenute programe u to vrijeme).

Sjajna 16-godišnja Mostarka u polufinalu je ostvarila četvrto vrijeme (56.06), a trećeplasirana Angelina Koehler iz Njemačke bila je brža za tri stotinke.

Stoga, ralno se nadati da Lana Pudar danas može donijeti i prvu medalju za BiH sa evropskih seniorskih prvenstava. Iako, i sam plasman u finale, među osam najboljih u Evropi je fenomenalan uspjeh.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.