open-navfaktor-logo
search
Saopćenje
Poginule četiri osobe: Tužilaštvo HNK se oglasilo o teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara
Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona saopćilo je kako nije izvor neprovjerenih informacija objavljenih u pojedinim medijima o okolnostima saobraćajnih nesreće u kojoj su proteklog vikenda kod Mostara četiri osobe izgubile život.
26.09.2022. u 12:59
get url
text

VEZANI TEKST - Kod Mostara poginula tri člana porodice Krstić, doktori se bore za život trogodišnje kćerke

- Iz tih razloga, a zbog težine samog slučaja i tragičnih posljedica, Tužilaštvo HNK obavještava javnost da poduzima sve zakonom propisane mjere i radnje, te da su naložena sva neophodna vještačenja (obdukcija tijela smrtno stradalih osoba, vještačenje tehničke ispravnosti vozila, prometno-tehnička, medicinska i ostala potrebna vještačenja), kao i da će se poduzeti i druge istražne radnje s ciljem potpunog rasvjetljavanja svih okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće s tragičnim posljedicama - saopćeno je iz Tužilaštva HNK. 

Bračni par Krstić iz Mostara i njihov devetogodišnji sin poginuli su preksinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti kod Mostara. Njihova trogodišnja kćerka je teško povrijeđena. 

Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen, koji se bavio ugostiteljstvom, te ugradnjom rashladnih komora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.