open-navfaktor-logo
search
Strane investicije
Pogledajte projekat koji će zauvijek promijeniti Zenicu
Delegacija kompanije Rasiyat, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na čelu s direktorom Muhammadom A. Al-Yamanijem posjetila je ove sedmice Gradsku upravu Zenice gdje im je domaćin bio gradonačelnik Fuad Kasumović sa saradnicima.
05.03.2020. u 19:01
get url
text

Pored predstavnika kompanije Rasiyat, Gradsku upravu je posjetio i šeik Mohammed bin Saqr al Qasimi. Cilj posjete je predstavljanje dosadašnjih aktivnosti i rezultata ostvarenih u pogledu realizacije projekta izgradnje trgovačkog centra i rekreativnog kompleksa na zemljištu smještenom u Poslovno rekreativnoj turističkoj zoni Zenica-Jug, objavio je BiznisInfo. 

– Ukoliko dođe do realizacije ovog projekta Zenica će potpuno promijeniti imidž, a gotovo dvije hiljade Zeničana dobit će priliku za zaposlenje – poručio je gradonačelnik Kasumović.

Direktor kompanije Rasiyat Muhammad A. Al-Yamani je izrazio veliko zadovoljstvo zbog načina na koji je Gradska uprava Zenice na čelu s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem prihvatila ideju o ovom projektu.

Naveo je da pristup kakav je pokazao gradonačelnik Kasumović u razgovorima i svim aktivnostima koje su uslijedile nakon toga, otvara vrata stranim investicijama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.