open-navfaktor-logo
search
Premijer liga
Posušje ohrabreno pobjedom kod Slobode u srijedu dočekuje Željezničar
Ohrabreni prvom gostujućom pobjedom u ovoj sezoni fudbaleriPosušja u srijedu u 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekuju Željezničar.
30.08.2022. u 11:42
get url
text

- Sloboda nam je jako puno značila za samopouzdanje i imali smo malo vremena za pripremu ove sljedeće utakmice. Željezničar je jako dobra ekipa u kojoj ima veliki broj kvalitetnih mladih igrača i nekoliko iskusnih pojedinaca. Oni će se doći nadigravati s nama i sigurno možemo očekivati kvalitetnu utakmicu - najavio je utakmicu pomoćni trener Posušja Tomislav Bašić.

Dodao je kako momčad Posušja ima kvalitetu za sredinu tabele, pa možda čak i za borbu za sam vrh.

Što se tiče Željezničara, Bašić je kazao kako je ekipa Edisa Mulalića pokazala karakter kada je u gradskom derbiju protiv Sarajeva uspjela nadoknaditi zaostatak od dva gola.

- Prošli put kada smo igrali ovdje protiv Željezničara bila je jako lijepa atmosfera i prepune tribine, a isto očekujem i sada. Nadam se jakoj podršci naših navijača kako bismo lakše došli do bodova – kazao je pomoćni trener Posušja.

Vezni igrač Posušja Marko Hanuljak ustvrdio je kako vjeruje da njegova ekipa ima prostora za daljnji rast i napredak.

- Mi smo svjesni kakva je ekipa Željezničar, ali kada igramo na domaćem terenu pred svojim navijačima uvijek idemo na pobjedu. Mislim da možemo doći do tri boda uz maksimalan angažman i podršku naših navijača. Ja sam zadovoljan svojom igrom i igrom cijelog tima, ali smatram da imamo još prostora za napredak - kazao je Hanuljak.

Utakmica HŠK Posušje - FK Željezničar igra se u srijedu od 17:30 sati na stadionu Mokri dolac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.