navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na sceni tri desetljeća

Poznata glumica danas slavi 53. rođendan: Bila je stidljiva, mucala je, a lice je dokrajčila botoxom

Nicole Kidman danas slavi 53. rođendan, a njeni fanovi razočarani su jer ne mogu vidjeti kako bi inače izgledalo njeno lice da ga nije "napunila" botoxom i filerima.

Objavljeno: 20.06.2020. u 16:51
get url
text

Glumica je na sceni više od tri desetljeća, a mnogim je pamte po odličnim ulogama, ali i prirodnim licem, koje je, kako kažu, sada uništeno.

Prošle godine Nicole je održala “masterclass” na kojem je one koji su htjeli znati više podučavala glumi i pritom otkrila zbog čega izgleda mladoliko.

Godinama je negirala da je bila na estetskim zahvatima i korekcijama.

- Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim se samo kremom za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći - kazala je svojedobno, a onda shvatila da od očiju fanova ne može baš sve sakriti, pa je naglo promijenila "izjavu".

- Probala sam botox, ali mi se nije svidio konačan rezultat - priznala je Nicole.

Rođena na Havajima, a odrasla u Australiji, Nicole posljednjih godina neprestano ističe kako baš uživa u životu te da je sretna.

Sa svega tri godine upisali su je u školu baleta, a ubrzo su svi shvatili kako ima dara za glumu.

Da želi postati glumica shvatila je nakon što je vidjela kako to radi Margaret Hamilton u filmu "Čarobnjak iz Oza".

Kao mala bila je stidljiva, a priznala je i da je mucala.

- Za sebe bih i dalje rekla da sam stidljiva. Ne volim ulaziti u restorane s puno ljudi sama, ne volim dolaziti sama na zabave - pojasnila je jednom prilikom.

Udavala se dva puta - za glumca Toma Cruisea (57) s kojim je usvojila dvoje djece, kćerku Isabellu Jane i sina Connora Anthonyja te s country pjevačem Keithom Urbanom (52), s kojim je u braku 14 godina.

Toma je upoznala na snimanju filma "Dani groma" kada je imala 22 godine. Nakon kratke veze, par se vjenčao 1990. godine. Bili su ludo zaljubljeni 11 godina, a onda su prekinuli i konačno se rastali u augustu 2001.

Iako se pričalo da je glumica bila trudna godinu nakon vjenčanja i da je imala spontani pobačaj, desetljeće kasnije priznala je kako to uopće nije bila istina.

S Keithom Nicole je dobila djevojčicu Sunday Rose 2008, a dvije godine kasnije još jednu kćerku koju su nazvali Faith Margaret.