open-navfaktor-logo
search
Osumnjičeni na ispitivanju
Procurio snimak koji ledi krv u žilama: Nadzorne kamere zabilježile brutalno ubistvo žene u Rijeci
Roman Brnada (36), osumnjičen za brutalno ubistvo 67-godišnje žene u strogom centru Rijeke u kafiću Pin, pod pratnjom policije jutros je doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. Brnada je ulični pjevač iz Rijeke koji je nedavno nastupao u Supertalentu.
08.02.2022. u 13:27
get url
text

VEZANI TEKST - Novi detalji ubistva u Rijeci: Istražitelji u šoku, ubica potpuno smrskao lice žene

S obzirom na agresivnost koju je pokazao prilikom počinjenja zločina, očekivalo se da će ga dopratiti veliki broj policajaca. 

Bio je vezan s više komada plastičnih vezica, a djelovao je neobično miran. Nije izgovorio ni riječ iako je tamo bio okupljen velik broj novinarskih ekipa. Ponašao se u totalnoj suprotnosti od svojih uobičajenih bučnih nastupa, navodi Novi list.

Nadzorne kamere zabilježile su trenutak koji ledi krv u žilama. Prema snimci, napad se dogodio u 14:40 sati.

Dnevnik.hr navodi da je u posjedu snimka, ali da ga neće objaviti jer je iznimno brutalan. Međutim, taj se snimak počeo širiti društvenim mrežama. 

Snimak sa nadzorne kamere s mjesta ubistva 

Na snimci se vidi kako je 36-godišnji napadač odjednom nasrnuo na 67-godišnju ženu, a u pomoć nesretnoj žrtvi odmah su priskočila i dvojica muškaraca te su ga pokušali zaustaviti. Zatim im se pridružila i treća osoba, ali ni to nije spriječilo muškarca u divljem napadu. Nakratko su ga odmaknuli od žene, ali on ju je i dalje čvrsto držao. 

Potom su izašli, a tada je uslijedilo najgore. Muškarac je ženu oborio na pod iza šanka i više puta joj divljački skakao po glavi i tijelu. To je trajalo 15 sekundi, a potom je pobjegao. Uhapšen je nakon dojave da go trči na području Belvedera.

Prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje, ubiica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti. Još uvijek nije poznato šta je izazvalo takav ispad ubilačkog bijesa kod napadača.

Iako identitet žrtve još nije službeno potvrđen, hrvatski portali objavili su kako su na mjestu zločina pronađeni dokumenti koji pripadaju Darinki Krivec. 

Ona ima prebivalište prijavljeno u Slavoniji. Iz Ivankova je kod Vinkovaca, no u zadnje vrijeme živjela je u Rijeci. Ondje, međutim, nije bila prijavljena. S ubicom se poznavala s riječkih ulica. Policija tek treba potvrditi identitet žrtve jer bliže porodice do koje bi se moglo doći nema. Ubica i ubijena su se poznavali s riječkih ulica.

 

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.