open-navfaktor-logo
search
Govorio školarcima
Putin šokirao bizarnom šalom o gumenoj stražnjici, a onda i čudnim trzajima
Predsjednik Rusije Vladimir Putin je na skupu u Kalinjingradu pred odaranim školarcima uzrasta od devet do 12 godina izrekao bizarnu šalu o "gumenoj stražnjici" te ostavio sve u čudu.
03.09.2022. u 08:52
get url
text

Mnogi su također zapazili kako se neprestano vrpolji nogama, te je snimak ponovo potaknuo spekulacije da je bolestan.

Putin se obratio učenicima s visokim koeficijentom inteligencije koji su bili dvije sedmice u karantinu prije nego što im je dozvoljen kontakt sa ruskim predsjednikom, zbog ponovnog širenja koronavirusa. Između ostalog, poručio im je kako bi Rusija i Ukrajina trebale biti jedna zemlja, prenosi Mirror.

U trenutku kada je jedan dječak postavio pitanje, Putin je dao bizaran odgovor:

- Morate biti motivirani da postignete svoj cilj... I, naravno, naporan rad. Sve ovo skupa je vrlo važno. Marljiv rad je sam po sebi talent. To nije samo, oprostite, gumena stražnjica. Talent je natjerati se na rad i biti u stanju to raditi produktivno.

Na snimku se vidi kako se Putin smije svojoj "šali", no školarci su bili u čudu. Njegov odgovor izazvao je brojne reakcije, između ostalih i onu novinarke Elene Rikovceve.

- Sačuvaj Bože - je li to ono što on tupi školskoj djeci na sastanku pod nazivom "Razgovor o važnom" u Kalinjingradu? Kakva mu je to zbrka u glavi? Neka neko izliječi ovog predsjednika! - navela je ona.

Mnogi su komentirali i njegov rad nogama, čudne trzaje pa su neki posumnjali da ima Parkinsonovu bolest, ističući činjenicu da se desnom rukom oslanjao na rukohvat stolice kako se ne bi tresla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.