open-navfaktor-logo
search
Bh. veznjak
Rossoneri donijeli odluku o sudbini Radeta Krunića
Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić neće napustiti Milan u zimskom prelaznom roku, odlučio je klub sa San Sira.
30.12.2020. u 18:08
get url
text

Iako je ljetos bio blizu napuštanja Rossonera, klubovi kojima je bio zanimljiv (Torino i Genoa op.a) nisu željeli za njega platiti osam miliona eura.

O mogućem odlasku sa San Sira spekulisalo se i u posljednje vrijeme, čak se pisalo i kako bi Zmaj mogao na transfer listu, no u Milanu su odlučili Krunića zadržati do ljeta, tvrdi dobro obaviješteni Gianluca Di Marzio.

Italijanski velika će tokom odlučiti da li će zadržati Krunića na duže staze, pošto su i Rossoneri imali velikih problema sa povredama, pa im je svaki igrač trenutno važan za vodeći sastav Serie A.

Di Marzio naglašava kako su u Milanu odlučili zadržati Krunića i pratiti njegov razvoj, te da su optimistični kada je riječ o reprezentativcu BiH.

- I pored nekoliko ponuda u proteklim danima za Krunića čelnici Milana su odlučili da ih odbiju. Time su pokazali povjerenje i namjeru da Krunić nastavi svoj put u Milanu - napisao je Di Marzio.

Krunić je ove sezone upisao 19 nastupa u svim takmičenjima, a postigao je jedan pogodak, i to u Evropskoj ligi protiv Celtica.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.