open-navfaktor-logo
search
Proljeće
U BiH danas sunčano vrijeme i temperature zraka do 24 stepena
U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno vedro vrijeme. Najniža temperatura zraka izmjerena je na Bjelašnici i u Bugojnu, minus dva, dok je najtoplije bilo u Neumu, deset stepeni. U Sarajevu su izmjerena tri stepena Celzijusa.
26.03.2022. u 11:01
get url
text

U Bosni i Hercegovini danas će preovladavati sunčano vrijeme. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni. Dnevna temperatura od 18 do 24 stepena, prognoza je Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine.

U Sarajevu sunčano, a dnevna temperatura oko 20 stepeni Celzijusa.

U nedjelju se očekuje sunčano vrijeme. Vjetar slab u Bosni sjeveroistočni, a u Hercegovini uglavnom jugozapadni. Jutarnja temperatura od dva do osam, na jugu do 11, a dnevna od 18 do 24 stepena.

U ponedjeljak u Hercegovini i na jugozapadu Bosne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostatku zemlje sunčano. Jutarnja temperatura od tri do devet, na jugu do 12, a dnevna od 16 do 23 stepena.

U utorak se očekuje sunčano vrijeme. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od tri do devet, na jugu do 11, a dnevna od 17 do 23 stepena.

U srijedu se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Sredinom dana porast naoblake u Krajini, a do kraja dana i u ostatku zemlje. Tokom poslije podneva i tokom noći kiša u većem dijelu BiH. Jutarnja temperatura od dva do osam, na jugu do 11, a dnevna od 12 do 18 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.