open-navfaktor-logo
search
Novi Sad
U restoranu: Izboden srbijanski MMA borac, zet Nataše Bekvalac
Mihajlović je primljen u Klinički centar Vojvodina sa brojnim posjekotinama na tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama
13.09.2019. u 19:18
get url
text

Damir Dado Mihajlović, poznati srbijanski MMA borac izboden je nožem oko 14 sati u jednom novosadskom restoranu.

Srbijanski mediji pišu da je Mihajlović sjedio sa jednim čovjekom za stolom i normalno razgovarao. No u jednom momentu iznenada su počeli da se svađaju i krenula je tuča.

- Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na tog jednog momka. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario, kako se poslije ispostavilo, Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju - ispričao je jedan od gostiju restorana za Blic.

- Tukao ga je pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga izvadio je nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobjegli, sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija stvarno su brzo stigli i zrbinuli mladića - rekao je očevidac nemilog događaja.

Mihajlović je primljen u Klinički centar Vojvodina sa brojnim posjekotinama na tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obje potkoljenice i zadržan je na liječenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.