open-navfaktor-logo
search
Humanost
Popularni jutjuber dijelio paketiće u Sarajevu: Obradovao nekoliko stotina mališana
Jedan od najpopularnijih bosanskohercegovačkih, ali i regionalnih jutjubera Namik Đulić, svima poznatiji kao Nuni, uspio je izmamiti osmijeh na lice djeci, ali i njihovim roditeljima.
30.12.2023. u 08:41
get url
text

Popularni Nuni je obezbijedio i podijelio nekoliko stotina paketića za djecu slučajne prolaznike u centru Sarajeva, od Vječne vatre do čaršije.

- Obradovati nekoga u ovom mjesecu je posebno lijepo i ima posebnu draž. U decembru na sve strane osjećamo pozitivne vibracije i euforiju. Na kraju ove uspješne godine sebi sam dopustio da potrošim malo više, ali ne da bih obradovao sebe, nego djecu na sarajevskim ulicama. Osmijeh na licima djece za mene je najbolji poklon – kaže popularni Nuni.

YouTube kanal Nunija prati 365.000 ljudi, a počeo je snimajući se kako igra popularnu igru PubG.  Ipak, nije mu uvijek u životu teklo med i mlijeko.

- Što se tiče mog života i moje karijere, sve je nekako išlo težim putem, tj. dugo je trajalo to neko ispunjenje sna. Od svoje dvanaeste godine sam radio kao konobar. Nekako uz taj posao sam uvijek kao dijete sanjao da postanem neka slavna ličnost. Prvo sam odlučio da završim ekonomski fakultet, od čega, nažalost, nije bilo nikakve koristi,  pa sam onda nekad u 25. godini  odlučio da odem raditi na sezonu kao konobar i da sve što zaradim uložim u računarsku opremu i da rizikujem. Tako je sve krenulo. Evo, hvala Bogu, danas živim od toga. I naravno da trebamo dio sreće podijeliti sa drugima. Ovo je samo jedna od akcija koju planiram realizirati sa svojim prijateljima. Uskoro ćemo otkriti više detalja  -kazao je Nuni koji na Instagramu ima 163.000 pratilaca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.