open-navfaktor-logo
search
Social Media Summit
Doživite snagu novih tehnologija i unaprijedite svoje kreativne strategije
AUTOR: Marketing
16.05.2024. u 13:24
get url
text
Social media summit
Social media summit
Otkrijte budućnost digitalnog marketinga na 3. Social Media Summitu koji se ove godine održava 29. maja u Hotelu Hills. Ovaj događaj predstavlja vrhunsku platformu za stručnjake iz oblasti društvenih medija i digitalnog marketinga u sklopu koje će podijeliti svoja znanja i istražiti najnovije trendove u industriji.
Social Media Summit će na jednom mjestu okupiti  govornike iz cijele regije, koji će dijeliti svoja iskustva i najbolje prakse u korištenju društvenih medija za poslovni uspjeh. Paneli i prezentacije će u svom fokusu imati inovativne strategije, govorit će se o unapređenju poslovanja na LinkedInu, novitetima u digitalnom marketingu i svemu onome što će oblikovati budućnost društvenih mreža!
Ključni govornici ovogodišnje konferencije upoznat će učesnike sa inovativnim pristupima u poslu, ali i tehnikama koje mogu primijeniti kako bi unaprijedili svoj rad i ostvarili uspjeh.
U sklopu programskog dijela kao i ranijih godina održat će se i ceremonija dodjele nagrada Digital Cup i Influencer Awards, gdje će se proslaviti najbolji u industriji. Priznanja će dobiti oni koji su svojim radom pomjerili granice, napravili iskorake, te brendove i usluge promovirali na najbolje moguće načine.
Ovo je prilika za razmjenu ideja, ali i povezivanje lidera u digitalnoj industriji.
Pridružite nam se na trećem Social Media Summitu u Sarajevu i budite dio inspirativne priče o budućnosti društvenih medija i digitalnog marketinga. Bilo da ste stručnjak za digitalni marketing, influencer, ili samo strastveni korisnik društvenih mreža ovaj Summit je mjesto za vas!
Registracija je otvorena, a broj mjesta je ograničen.
Za više informacija o programu i registraciji posjetite našu web stranicu www.socialmediasummit.ba.
Vidimo se 29. maja u Hotelu Hills!
Projekat podržali
Generalni pokrovitelj: Telemach
Zlatni sponzori: Insta Grand, Općina Ilidža
Oficijelno vozilo: Hyundai
Srebreni sponzor: Cedevita
Organizator: marketinška agencija Altermedia
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.