open-navfaktor-logo
search
Nagradna igra
FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima
Danas su u Vitezu i Banjoj Luci uručene glavne nagrade velike FIS-ove nagradne igre "FIS biraj – nagrade dobivaj" - dva automobila Škoda Fabia Active.
AUTOR: Marketing
15.05.2024. u 15:59
get url
text
FIS nagradna igra
FIS nagradna igra

Prvom sretnom dobitniku Škode Fabia, gospodinu Ekremu Žeriću iz Bihaća novi automobil svečano je predat u FIS-u u Vitezu.
- Zaista sam uzbuđen što sam baš ja dobitnik novog automobila Škoda Fabia, što zaista nisam očekivao, ali sa FIS-om ste uvijek na dobitku. To pouzdano znam, stalni sam  kupac u prodajnom centru u Bihaću, od prvog dana. FIS mi je omiljeno mjesto kupovine i evo, sad mi je donijelo i sreću. Zahvaljujem se FIS-u, a novi automobil ću dati na raspolaganje svojim snahama da voze prema svojim potrebama – izjavio je sretni dobitnik Ekrem Žerić.
Izvlacenje nagradne igre
FOTO:
FIS
1 od 3
left-arrowright-arrow
Ključevi novog automobila danas su u Banjoj Luci uručeni i drugom dobitniku gospođi Neni Lukić iz Nove Topole.
- FIS redovno posjećujem godinama i kupujem gotovo sve za sebe i svoju porodicu, zato što imate najraznovrsniju ponudu i najpovoljne cijene. Kupovina se dodatno isplatila, sada me je FIS obradovao sa novim automobilom i veoma sam sretna što sam postala vlasnikom nove Škode Fabie. Bila sam iznenađena, nagradu nisam očekivala, ali ipak, svako ko igra nada se dobitku. Zahvaljujem se FIS-u i sretnoj ruci koja je od toliko kupona izvukla upravo moj - izjavila je sretna dobitnica Nena Lukić.      
Nagradna igra "FIS biraj- nagrade dobivaj"  trajala je od 19.1. do 30.4, a osim dvije glavne nagrade - dva automobila Škoda Fabia, učestvovanjem u nagradnoj igri kupci su imali priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:
5 x Smart TV Philips 55
5 x perilica rublja Gorenje
2 x Lumea Philips 
5 x štapni usisavač Philips 
5 x mobitel Samsung 
5 x trimer Philips
5 x pametni sat 
50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u  
U ime kompanije FIS čestitam sretnim dobitnicima glavnih nagrada i želim da sa novim automobilima u ugodnoj vožnji pređu hiljade sigurnih kilometara. Čestitam i sretnim dobitnicima 82 druge vrijedne nagrade koje smo podijelili u nagradnoj igri "FIS biraj nagrade dobivaj". Izuzetno nam je drago što smo i dalje omiljeno mjesto kupovine u cijeloj BIH. Kroz nagradne igre sa vrijednim nagradama želimo obradovati naše kupce i nagraditi njihovu lojalnost, i posebno, iskazati zahvalnost za dugogodišnju vjernost našem brendu“ –kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga u FIS-u.
Javno izvlačenje nagrada održano je u FIS centru u Vitezu 9.5. i FIS-u u Banja Luci 10.5., a spisak svih dobitnika nagradne igre "FIS biraj- nagrade dobivaj" možete pogledati na sljedećem linku  
https://fis.ba/nagradne-igre/izvuceni-dobitnici-nagradne-igre-fis-biraj-nagrade-dobivaj/
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.