Narod i Pravda

Konaković: Ne treba nam nikakva lažna pobjeda

Objavljeno: 08.09.2018. u 12:53

Narod i Pravda je predizbornu kampanju započela sa Vrela Bosne puštanjem bijelih golubova koji šalju poruku slobode i hrabrosti

Predizbornu kampanju su počeli na Vrelu Bosne

- Simbolično sa Vrela Bosne šaljemo poruku o vraćanju na "fabričke postavke ovog društva", na jedan čisti izvorski potok koji vraća bavljenje politikom na nivo morala, etike i vrijednosti kojih danas u politici nema - poručio je predsjednik stranke Naroda i Pravde Elmedin Konaković.

Konaković je poslao nekoliko poruka građanima Bosne i Hercegovine.

- Naše poruke trebaju zabrinuti one koji nas se jako plaše na političkoj sceni, one koji su pokrali ovu zemlju i od kojih ćemo sve oteto ovom narodu vratiti - istakao je on.

Kazao je da će učiniti sve da mladi i stariji ljudi koji odlaze iz BiH, ostanu.

- Svaki pedalj ove zemlje nam je jednako važan, kao što nam je važan i naš Sandžak i drugi historijski vezani dijelovi za BiH za koju ćemo se boriti - naglasio je.

Također je poslao poruku da neće stati dok počinioci ubistva Dženana Memića i ostalih zlodjela u BiH ne budu pronađeni i kažnjeni. Kandidatima je poručeno da u kampanji ne rade ono što se na političkoj sceni radi inače.

- Iza onoga što kažete stojite imenom i prezimenom, iza toga stojite pod zastavom Naroda i Pravde. To je drugačija politička stranka, u kojoj su etika i moral na prvom mjestu. Nemojte iznevjeriti te vrijednosti, pa i po cijenu izbornog rezultata. Ne treba nam nikakva lažna pobjeda - zaključio je Konaković, saopćeno je iz stranke Narod i Pravda.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije