open-navfaktor-logo
search
Iskoristio nezadovoljstvo
50 cent ponudio Khabibu dva miliona dolara, brzo stigao odgovor
Jackson sarađuje s Bellatorom, te je tako ponudio Khabibu dva miliona dolara da se dođe boriti u "njegovu organizaciju"
13.10.2018. u 15:30
get url
text

Američki reper Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 cent, ponudio je Khabibu Nurmagomedovu da napusti UFC i pređe u konkurentu Bellator promociju.

Jackson sarađuje s Bellatorom, te je tako ponudio Khabibu dva miliona dolara da se dođe boriti u "njegovu organizaciju".

- Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 miliona u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator - napisao je Jackson na društvenim mrežama.

Ubrzo se među komentarima pojavio i odgovor Dagestanca. Nurmagomedov se našalio citirajući samog sebe, odnosno sada već legendarnu izjavu koju je dao nakon što je Conor McGregor u aprilu, u Brooklynu, izvršio napad na autobus s UFC borcima u kojem se nalazio i Khabib.

- Pošalji mi lokaciju - komentirao je Nurmagomedov.

Iako je zapravo samo napravio veliku reklamu za Bellator, Jackson je Nurmagomedovu dao do znanja da se on uopće ne šali sa svojom ponudom.

- Khabib, ja sam mrtav ozbiljan - odgovorio je 50 Cent.

Uslijedila je još jedna poruka Nurmagomedova u kojoj se Jacksonu zahvalio na podršci:

- Ako želiš vidjeti gdje se rađaju pravi muškarci pozivam te da dođeš u Dagestan. A kad ja budem u SAD-u dat ću ti do znanja. Hvala ti na podršci, pravi si čovjek.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.