open-navfaktor-logo
search
Kadrovska rješenja
Adisa Omerbegović Arapović imenovana u Upravni odbor Finansijsko-informatičke agencije
Federalna vlada je na današnjoj sjednici dala dva ovlaštenja punomoćnicima da je zastupaju na skupštinama privrednih društava. Za JP Ceste Federacije BiH Sarajevo opunomoćen je Goran Buhač, a za Privredno društvo Tehničko remontni zavod Hadžići d.d. Hadžići Zlatan Bilanović.
23.07.2020. u 14:01
get url
text

U Upravni odbor Finansijsko-informatičke agencije, na period od četiri godine, imenovani su Dragan Prusina (predsjednik), te Mirza Kršo, Adisa Omerbegović Arapović, Denis Mušić i Goran Milić (članovi).

U Nadzorni odbor Agencije za vodno područje rijeke Save Sarajevo na period od četiri godine imenovani su Muamer Terzić (predsjednik), Branimir Stipić i Azra Rizvanović (članovi).

Na lični zahtjev razriješen je vršilac dužnosti člana Odbora za reviziju JP Filmski centar Sarajevo, a za vršioca ove dužnosti privremeno je imenovan Suad Džafić, do okončanja konkursne procedure, a najduže 90 dana. Zbog isteka perioda na koji je imenovan, razriješen je i vršilac dužnosti člana Nadzornog odbora ovog javnog preduzeća, a Adnan Džindo imenovan na period do isteka mandata ostalih članova ovog nadzornog odbora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.