open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Agcija "Target": Troje uhapšenih, zaplijenjena droga
O navedenim okolnostima upoznat je postupajući okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a jutros su L. T. i V. S. sprovedena su u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka  
10.11.2018. u 09:09
get url
text

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u sklopu provođenja operativne akcije "Target" usmjerene na suzbijanje proizvodnje i prodaje opojnih droga jučer su u Banjoj Luci lišili  slobode L. T., V. S. i A. D. svi iz Banja Luke, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo "Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga".

Istog dana u Banjoj Luci, na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres stambenih i pomoćnih objekata na više lokacija kao i putničkih automobila koje koriste osumnjičeni, te je tom prilikom pronađena i oduzeta veća količina materije koja asocira na opojne droge (marihuanu - skank, ekstazi i spid) a koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. Takođe, prilikom vršenja pretresa, pronađeni su i oduzeti predmeti namjenjeni za uzgoj i proizvodnju opojnih droga.

O navedenim okolnostima upoznat je postupajući okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a dana 10. novembra 2018. godine, lica L. T. i V. S. sprovedena su u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.