open-navfaktor-logo
search
Fudbalska sekcija
Agilni Mostarci: Adis Obad pojačao Zmajeve
Ambiciozni planovi svidjeli su se legendarnom napadaču Lokomotive, Veleža, Oberhausena i Željezničara
05.08.2019. u 17:04
get url
text

Mostarska Sportska asocijacija Dragons svakodnevno podiže kvalitetu u svim segmentima rada, a veliki broj noviteta pripremaju tokom ljetnog raspusta.

Agilna Uprava Zmajeva u ljetnom periodu radi na projektima vezanim za sekcije u fudbalu, karateu i streljaštvu, ali i one vezane za infrastrukturu.

Pored radova na renoviranju dvorane za karate, desetak dana prije početka treninga dogovorena je saradnja sa legendom bh. fudbala, nekadašnjim kapitenom FK Velež, Adisom Obadom.

Tako je trenerski kadar koji su činili profesori sporta i vlasnici UEFA licence, Elvir Tabaković i Muhamed Kajan, pojačan sa popularnim Acom.

Ambiciozni planovi Zmajeva su se svidjeli legendarnom napadaču Lokomotive, Veleža, Oberhausena i Željezničara i pristao je da bude voditelj fudbalske sekcije i učitelj novim talentima sa Neretve o kojim ćemo sigurno čitati u narednom periodu.

{$galerijaFotografija}

Upis novih članova i treninzi za novu sezonu u fudbalu počinju polovinom augusta dok karate sekcija starta petnaestak dana kasnije. Pored karatea i fudbala u narednih nekoliko mjeseci će sa treniranjem krenuti i članovi sekcije u sportskom streljaštvu.

Mostarska Sportska asocijacija Dragons - 05.08.2019.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.