open-navfaktor-logo
search
Budimo humani
Ahmed boluje od tumora limfnih žlijezda, za liječenje potrebno 60.000 KM
Ahmedu Grahiću iz Begovog Hana koji ima 22 godine potrebna je novčana pomoć kako bi mladić dobio adekvatno liječenje i bitku za život.
14.05.2020. u 13:56
get url
text
Ahmed Grahić

Ahmed boluje od tumora limfnih žlijezda i trenutno je na liječenju u Kantonalnoj bolnici Zenica. Počeo je sa svojom prvom kemoterapijom, uz koju su mu potrebne određene količine lijeka Adcetris.

Samo jedan ciklus tog lijeka košta oko 15.000 KM, a potrebna su mu najmanje četiri ciklusa za koje njegovi roditelji moraju izdvojiti oko 60.000 KM. Toliki iznos novca sami ne mogu obezbijediti, a zajedničkim donacijama možemo pomoći njegovoj porodici i Ahmedu da dobije bitku za život.

Organizacija Pomozi.ba apel za pomoć Ahmedu Grahiću objavila je na platformi www.pomoziba.org gdje je u samo nekoliko klikova moguće donirati željeni iznos novca sa kreditne ili debitne kartice.

Na linku se također mogu naći i ostali brojevi računa za uplatu. Za ovu akciju je do 31.05.2020. godine u funkciji i humanitarni broj 17013 putem kojeg se mogu donirati 2 KM. Broj je jedinstven za sve telefonske operatere u BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.