open-navfaktor-logo
search
Novi album
Alen Hrbinić kompletirao ekipu: Uz Muharemovića i Sarihodžića na pjesmama radi i Vlado Podany
Sviđa mi se kako je sve posložio i uradio Sarihodžić. Bilo je jako prijatno raditi s njim u ugodnoj atmosferi studija na Ilidži, kaže Hrbinić
13.08.2019. u 22:38
get url
text

Kantautor Alen Hrbinić sve je bliži zadatom muzičkom cilju za ovu godinu - debitantskom albumu. Njegova adresa posljednjih dana je "Long Play" studio producenta Mahira Sarihodžića, gdje je završio snimanje vokalnih dionica za pjesmu "Furam" tekstopisca Dine Muharemovića.

Nakon kraće pauze, narednog mjeseca u istom studiju će snimiti i drugu numeru, na kojoj opet ostvaruje saradnju sa uspješnim dvojcem Sarihodžić-Muharemović, koji potpisuju neke od najvećih i najslušanijih hitova regionalne scene. Obje pjesme koje sada snima za njegov album su brže i pune ritma i super mu "leže", ranije je izjavio Dino Muharemović. Uz odličan vokal Hrbinića i tim profesionalaca koji je okupio na muzičkom materijalu, uspjeh je zagarantovan.

- Sviđa mi se kako je sve posložio i uradio Sarihodžić. Bilo je jako prijatno raditi s njim u ugodnoj atmosferi studija na Ilidži. Dogovorili smo se za daljnji nastavak saradnje. Moram naglasiti i jednu novinu - posebno zadovoljstvo mi je da će na mom novom albumu jedan od saradnika biti i fantastični bh. pijanista Vlado Podany - kaže Alen Hrbinić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.