open-navfaktor-logo
search
Otvoreno priznala
Alka Vuica bez dlake na jeziku: "Nikada nisam bila sretna u ljubavi, zato valjda i pišem dobre pjesme"
Pjevačica, spisateljica, voditeljica Alka Vuica otkrila je sve o svojim planovima na poslovnom polju.
10.10.2020. u 16:01
get url
text

Neizostavno pitanje tokom intervjua za Jutarnji list neizostavno pitanje bilo je i ono ljubavne prirode, na šta zgodna crnka nema problema odgovarati.

Bez dlake na jeziku priznala je da nikada nije bila sretna u ljubavi te da misli da su pravi džentlmeni samo klišej iz holivudskih filmova.

- Nikada nisam bila sretna u ljubavi, zato valjda i pišem dobre pjesme. Jer tajna najljepših ljubavnih pjesama je da su nastale iz boli i suza. A to s muškarcima i osvajanjem, to je sve precijenjeno. Nisam baš u svom životu upoznala neke lude osvajače spremne na velika djela. To postoji u hollywoodskim filmovima i literaturi, a u životu je valjda rijetkost. Ali, ima nade dok smo živi – kazala je Vuica.

S okruglih 60 pred vratima, Vuica se može pohvaliti fantastičnim izgledom i figurom i uistinu tvrditi kako su godine za nju samo broj.

- Mislim da je stvar u genima i u duhu. Dok je duh mlad, možete se i osjećati mlado, a onda to valjda izlazi na površinu. Ne da mi se ostarjeti - otkrila je Alka tajnu svoje mladolikosti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.