open-navfaktor-logo
search
Bivši nogometaš na kafi
Almir Turković Zeka: Mnogo mi nedostaju nogometne utakmice na malim ekranima
Almira Turkovića Zeku,bivši nogometaš tima sa Koševa, zatekli smo danas u jednom od kafića na Čengić Vili. Kako kaže, bio je na kafi sa prijateljem Rusmirom Cvikom nakon što je završio redovnu jednosatnu šetnju.
16.03.2020. u 17:06
get url
text

- Koronavirus je opasniji nego što mnogi misle. Treba se pridržavati svih mjera. Opasnog virusa čuva se cijela Evropa, tako da su posljednjih dana moje kafe uglavnom brzinske. Što budemo ozbiljniji, prije ćemo se riješiti koronavirusa - kaže nam Turković.

Ističe da mu mnogo nedostaju nogometne utakmice na malim ekranima, ali slaže se da je prekidanje svih sportskih takmičenja bilo jedino rješenje.

- Sport je odavno postao jedan veliki biznis u kojem se vrte veliki novci, tako da su zbog prekida takmičenja svi u velikoj neizvjesnosti. Posljedice po sport će biti katastrofalne i što takmičenja budu duže na pauzi, sve će biti veće. Ipak, u ovim uslovima nemoguće je igrati utakmice. Nadležni su donijeli prave odluke, a potpuno mi je bilo besmisleno gledati nogomet bez navijača – iskren je legendarni nogometaš.

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.