navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Šok u Splitu

Američki staford napao Gibonnijevu suprugu i rastrgao njihovog slatkog pomeranca

Porodica Zlatana Stipišića Gibonnija (52) u ponedjeljak je doživjela tragediju kad je njihovog ljubimca, umiljatog njemačkog špica, na cesti usmrtio američki staford.

Objavljeno: 28.10.2020. u 17:22
get url
text

Šokantni događaj zbio se u Lovretskoj ulici kod parka Emanuela Vidovića u Splitu.

Pjevačeva supruga Sanja sa psom je bila u šetnji kad ga je napao puno veći podivljali pas koji je bio bez uzice. Vlasnica špica je pokušala pomoći svom psu, ali je staford napao i nju. Maleni pas hitno je odvezen u veterinarsku ambulantu dr. Martine Gančević. Međutim, unatoč tome što je pomerancu odmah pružena liječnička pomoć, nažalost je uginuo.

U početku se odmah nije znalo ko je vlasnica psa, a kako piše Slobodna Dalmacija, prema opisu kojeg je policiji dala Gibonnijeva supruga psa je šetala žena stara 40-ak godina, mršavije građe, neuredne smeđe kose i zvala ga je imenom Kan. Policija je odmah sutradan kriminalističkim istraživanjem došla do 37-godišnje vlasnice psa Ivane P.

Protiv 37-godišnje vlasnice staforda podnesen je optužni prijedlog nadležnom općinskom prekršajnom sudu, a o cijelom događaju bit će izvještena veterinarska inspekcija, kako u saopćenju navodi PU splitsko-dalmatinska.