open-navfaktor-logo
search
Selidba iz Rima
Amra Džeko: Plakala sam kada me Edin obavijestio da prelazi u Inter
Amra Džeko, supruga najboljeg bosanskohercegovačkog fudbalera Edina Džeke, u razgovoru za Gazettu dello Sport govorila je o transferu Dijamanta u Inter.
30.01.2022. u 18:01
get url
text

Priznala je da na ljeto 2021. godine nije razmišljala o selidbi iz Rima, već je bila fokusirana na odlazak kćerke Sofije na studije u Los Angeles.

Džeko se nalazio na pripremama s Romom u Portugalu kada je obavijestio suprugu da postoji mogućnost da napuste Rim i odsele u Milano.

- Kazala sam da mi javi tek nakon što stvari budu završene zbog onoga što se događalo proteklih godina. Kada je javio da ćemo ići, plakala sam, jer je Rim bio naš dom šest godina. Međutim, bila sam sretna zbog njega jer sam znala da ne želi propustiti ovu priliku - prisjetila se Amra.

Džekina supruga dodaje da položaj Milana dozvoljava porodici da čest putuje automobilom i da na četiri točka mogu i do Sarajeva.

Ona je otkrila da se Edinu u Interu najviše dopada svlačionica, u kojoj je mnogo igrača iz regiona.

Amra kaže da Džeko nema niti jednu tetovažu, što je atipično za fudbalere, da se hrani zdravo i mnogo toga se odriče kako bi sa 36 godina igrao na visokom nivou.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.