open-navfaktor-logo
search
Sedmični horoskop
Astrolozi otkrivaju kome će sve ići od ruke, a ko će imati finansijskih poteškoća
Pratite šta astrolozi predviđaju? Ako je tako, evo šta vam zvijezde predviđaju tokom ove sedmice.
22.08.2022. u 10:31
get url
text

Ovnovi će otvoreno izražavati naklonost prema privlačnim kandidatima za partnera. Ako im se neko svidi, koristit će sve adute kako bi ga zaveli.

Ovo je razdoblje sjajno za rađanje novih ljubavnih priča. Kolege će cijeniti njihovo mišljenje i tražiti od njih savjete. Sedmica je pogodna za traženje novog posla, kao i za pronalazak dodatnog izvora prihoda.

Rasprave oko novca biti uobičajena pojava u dugim vezama Bikova, no to im neće umanjiti ljubavni sklad.

Razgovarat će s partnerom o budućnosti i zajedničkom životu. Odlučit će se na useljenje u zajednički stan ili na brak, dok će neki početi raditi na potomstvu.

Bave li se nekim vidom umjetničkog posla, kreativni zanos omogućit će im da privedu kraju mnoge započete poslove i projekte.

Blizanci će se osjećati dobro u svojoj koži i biti spontani i opušteni, što će doprinijeti porastu popularnosti u društvu.

Samci će upoznati osobu koja će ih impresionirati. Bit će sposobni i snalažljivi, no i brzopleti.

Ulože li više truda i strpljenja, brzo će doći do rješenja.

Nedavno započeta veza Rakova počet će se polako, ali sigurno razvijati u željenom smjeru. Parovi će otvorenim razgovorom razriješiti sukobe koji su stajali na put njihovoj ljubavnoj sreći.

Imat će dovoljno vremena i strpljenja za pomaganje manje snalažljivim kolegama, na čemu će im biti zahvalni.

Moguće je neplanirano putovanje ili rad na terenu.

Pred Lavovima je sedmica ispunjena zabavom i izlascima. Privlačni su i zavodljivi, pa će lako sklapati poznanstva, a veze koje započnu u ovom razdoblju mogle bi se promijetnuti u nešto više od flerta.

Sve će im polaziti za rukom. Pravo je vrijeme da razrade plan za poslovni napredak ili smislite najbolji način za ostvarenje dodatne zarade.

Mnogi će spoznati ko su im poslovni suparnici, a ko saveznici.

Djevice čija je veza u krizi mogle bi potražiti zadovoljstvo izvan bračne postelje, ili se spojiti s bivšom ljubavi.

Brzo će shvatiti da bi im to moglo donijeti komplikacije, što će ih ohrabriti da s dragim otvorenije pričaju o problemima.

Odnosi s nekim kolegama bit će napeti, a pogotovo ako između njih i inače vlada rivalitet.

Nije povoljno vrijeme za postavljanje zahtjeva ili traženje povišice jer će šef glatko odbiti sve vaše prijedloge.

Vagama će se javiti stari prijatelj ili znanac kojeg nisu dugo vidjeli, što će ih iznimno obradovati.

Slobodne će Vage osjetiti snažnu naklonost prema osobi koju su do jučer smatrali samo prijateljem. Zbog želje za novim izazovima, razmišljat će o promjeni radnog mjesta, a podrška prijatelja i poznanika također će im biti od koristi, pa je ne treba zanemariti.

Škorpije će privlačiti ugledne i popularne osobe, ali nailazit će na drugačiji tip ljudi.

Snažna seksualna privlačnost mogla bi ih navesti da se upuste u flert s nekim ko ne posjeduje osobine koje traže u partneru.

Uživat će podršku u radnoj okolini. Rado će pomagati drugima, a to će se cijeniti.

Strijelci će uživati u flertu i igri zavođenja. Privlačit će ih vedre i spontane osobe, a nije isključeno da će pasti na šarm nekoga mlađeg.

Parovi neće izbjeći razmirice. Neće se moći pohvaliti dobrim organizacijskim sposobnostima, zbog čega će stalno kasniti i biti u zaostacima. Odnosi s nekim kolegama bit će napeti.

Jarci bi se mogli posvađati s partnerom oko finansijskih poteškoća. Njegova pretjerana rastrošnost bit će glavni krivac za alarmantno stanje na računu, pa će mu to nabiti na nos.

Samce će privući zagonetni stranac. Porast će im samopouzdanje, pa će biti spremniji zauzeti se za sebe i pridobiti pažnju ljudi čija im je pomoć neophodna za uspjeh.

Iako će kolega koji im se sviđa otvoreno pokazivati naklonost, Vodolije ipak neće dozvoliti da taj odnos prijeđe granicu profesionalnog.

Strah od tračeva bit će jači od romantičnih težnji.

Parove očekuju napeti dani puni razmirica i prepucavanja. Primit će zanimljivu ponudu za honorarnim poslom, a iako bi bilo lijepo ostvariti dodatnu zaradu, trebali bi je prihvatiti samo ako su sigurni da će im ostale obaveze ostaviti dovoljno vremena.

Njihov partner bit će željan nježnosti i pažnje, no Ribe će se usredotočiti na svakodnevne probleme.

Zbrajanje računa, pospremanje stana i briga o djeci bit će njihovi prioriteti zbog kojih ćete zapostaviti partnerove romantične potrebe, a to bi moglo dovesti do svađe.

Savjetuje se oprez prilikom većih ulaganja i potpisivanja imovinsko-pravnih ugovora. Ako je moguće, neka odgode važne poslove i sastanke za povoljnije vrijeme.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.