Šampionka

Atletski miting u Zenici: Specijalno priznanje za Ivanu Španović

Objavljeno: 12.06.2019. u 18:03

Hvala što ste došli u velikom broju da nas podržite, kazala je prvakinja Evrope

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović

Zenica je i ove godine domaćin izvrsnog atletskog mitinga. Iako je po imenima i dosad pratio neke poznatije u regionu, ovaj put su se organizatori potrudili da dovedu kremu regionalne atletike.

Na 10. jubilarnom Mitingu pored Tuke, Mujezinovića, Pezera i Alića, nastupit će i Ivana Španović, prvakinja Evrope, bronzana sa Olimpijskih igara i dva Svjetska prvenstva.

Prije discipline u skoku u dalj, Ivana Španović i njen trener Goran Obradović, dobili su specijalno priznanje organizatora.

- Mnogo sam sretna što sam danas ovdje. Hvala što ste došli u velikom broju da nas podržite sve - kazala je Ivana Španović.

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati naši najbolji atletičari iz seniorske, ali i mlađih kategorija. Najviše se očekuje od Amela Tuke, koji će nastupiti u primarnoj disciplini utrci na 800 metara, te od bacača kugle Mesuda Pezera.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije