Baby bum među najljepšim Bosankama: Nakon Amre Silajdžić-Džeko trudna i Sarah Čerkez

Objavljeno: 12.07.17 u 21:27

Ovog ljeta među nekim od najljepših Bosanki i Hercegovki i najuspješnijih manekenki koje su ostvarile zapažene internacionalne karijere vlada pravi baby bum, piše portal Coolstyle. 

Druženje Sarah Čerkez, Merima Đerekerac i Amre Silajdžić
Druženje Sarah Čerkez, Merima Đerekerac i Amre Silajdžić

Amra Silajdžić-Džeko i suprug Edin Džeko, koji su u ljubavi od 2012. godine, uskoro će dobiti novog člana porodice. Nakon rođenja princeze Une, koja je u februaru ove godine proslavila prvi rođendan, par s radošću očekuje sina.

Kapiten nogometne reprezentacije BiH i uspješna manekenka u iščekivanju prinove provode najljepše ljetne dane na odmoru u Dubrovniku i Splitu gdje Džeko posjeduje kuće.

Domaću javnost par svakodnevno obraduje porodičnim fotografijama s odmora, a sudeći prema Amrinim objavama bh. ljepotica aktivna je i u podmakloj trudnoći, te redovno trenira i održava dobru formu. Zanimljivo je da svoje drugo dijete čeka i Edinova sestra Merima, te će ova godina biti godina roda u porodici Džeko.

Amra se u Dubrovniku druži sa prijateljicom i koleginicom Sarah Čerkez, sa kojom dijeli strast prema modi, zdravom i aktivnom životu, a koja je također fotografijom na Instagramu objelodanila da je u blaženom stanju. Uspješna manekenka i model, koja godinama živi i radi u Milanu, ali i u drugim svjetskim metropolama, pozirala je u Dubrovniku, ističući trudnički stomak...

Više pročitajte na linku