Nastupi

Bajramski koncerti Armina Muzaferije u BiH i Njemačkoj

Objavljeno: 29.05.2019. u 17:06

Bog me je počastio da ljepotu ramazana podijelim sa hiljadama ljudi, kaže naš pjevač

Armin Muzaferija za vrijeme mjeseca ramazana nastavio je sa nastupima širom Bosne i Hercegovine na kojima je oduševio hiljade posjetilaca. Naš odlični pjevač koji je posljednjih dana nastupio u Brčkom, Tuzli, Ilijašu, Visokom i Sarajevu ističe da su koncerti u vrijeme ramazana za njega posebni, te da za njih ima poseban repertoar sa više sevdalinki i ilahija.

- Na repertoaru su, naravno, i moji hitovi "Džehva", "S tobom bez tebe", "Gdje mi ljubav spava", "Ne mogu da te ne volim", "Vulkani" i mnogi drugi. Bog me je počastio da ljepotu ramazana podijelim sa hiljadama ljudi. Nastupi tokom svetog mjeseca su odlična uvertira za velike bajramske koncerte, koje ću održati u Bugojnu (4. juni), Visokom (5. juni), Sarajevu (6.juni), Travniku (7.juni), njemačkom Düsseldorfu (8. juni) i Manheimu (9. juni). Bit će to ugodna druženja uz lijepe melodije, poruke i emocije, a posebno mi je drago da će moj gost biti hafiz Aziz Alili - kaže Armin Muzaferija.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije