open-navfaktor-logo
search
Akcije policije
Banja Luka: Zbog droge, narušavanja javnog reda i vožnje u pijanom stanju uhapšeno 25 osoba
Akcije su realizovane na fudbalskoj utakmici, na ulicama kontrolom vozača, a sprovedena je i jedna racija u banjalučkom klubu “Kristal”
02.09.2019. u 11:55
get url
text

Pripadnici banjalučke policije tokom vikenda su sproveli više akcija u kojima je, po raznim osnovama, uhapšeno ukupno 25 osoba. Akcije su realizovane na fudbalskoj utakmici, na ulicama kontrolom vozača, a sprovedena je i jedna racija u banjalučkom klubu “Kristal”.

Šest osoba je uhapšeno i ispitano na okolnosti posjedovanja droge, a kod jednog osumnjičenog je prilikom pretresa stana nađena marihuanu i spid, vaga za precizno mjerenje, te novac u različitim apoenima, ali i drugi predmeti pogodni za konzumiranje i distribuciju opojne droge. U pitanju je, kako nezvanično saznajemo Banjalučanin Predrag A. (26).

- Zbog vožnje pod uticajem alkohola uhapšeno je  14 lica – saopšteno je iz PU Banja Luka.

Takođe, banjalučki policajci su u noći sa subote na nedjelju  u  ugostiteljskom objektu “Kristal” u  Banjoj Luci, tokom racije pronašli marihuanu, spid i kokain,  dok je petoro osoba uhapšeno zbog narušavanja javnog reda i mira tokom sprovođenja službene radnje.

-Policijski službenici preduzeli su i niz drugih mjera i radnji u kojima su sankcionisana lica zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS i Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH i u narednom periodu nastaviće se sa sličnim aktivnostima u cilju zaštite građana i njihove imovine i prevencije inkriminisanih radnji – saopšteno je danas iz policije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.