Svečano

BBI banka na novoj adresi u naselju Dobrinja u Sarajevu

Objavljeno: 13.09.2019. u 08:19

Poslovnica BBI Dobrinja Novi Grad pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica

FOTO: BBI banka

Poslovnica BBI banke u sarajevskom naselju Dobrinja od jučer posluje na novoj adresi u ulici Dobrinjske bolnice broj 9. U prisustvu građana, klijenata i poslovnih partnera Banke, simboličnim presjecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili Semir Efendić, načelnik općine Novi Grad Sarajevo i Amer Bukvić, predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI).

-BBI poslovnica na Dobrinji savremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja. Preseljenje u nove, veće i funkcionalnije prostorije BBI banka će svojim klijentima pružiti još bolju i kvalitetniju uslugu. Na području Općine Novi Grad prisutni smo od 2013. godine. Nakon šest godina uspješnog poslovanja, ponosni smo na rezultate koje smo ostvarili kao i na partnerske odnose koje smo izgradili kako sa stanovništvom i privredom tako i sa lokalnim vlastima i zajednicom. Između ostalog, kao društveno odgovorna banka kroz BBI VIP biznis klub povezujemo domaće privrednike i pomažemo im u uspostavljanju saradnje sa inozemnim tržištima, naročito sa zemljama iz kojih dolaze naši osnivači - izjavio je nakon otvaranja Bukvić.

On je dodao da BBI banka ima i posebne linije u saradnji sa Općinom  Novi Grad Sarajevo koje imaju za cilj podršku osnivanju novih kompanija, kao i ostanku mladih kroz subvencioniranu liniju za stambena finansiranja.

-Spremni smo za nastavak i unapređenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima - naglasio je Bukvić.

Poslovnica BBI Dobrinja Novi Grad pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8h do 16h, te subotom od 9h do 13h. BBI banka djeluje u 35 filijala/poslovnica širom BiH.

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije