Sa samo osam mjeseci

Beba Chance zbog neobične kose postala zaštitni lik kompanije Pantene

Objavljeno: 10.01.2019. u 19:53

Beba Chance na Instagramu ima više od 315 hiljada pratitelja, a upravo je ta brojka i dovela do saradnje sa velikim kompanijama

FOTO: INSTAGRAM

Beba Chance iz Japana već osam mjeseci ima status zvijezde na Instagramu, a zaradila ga je zahvaljujući svojoj neobično lijepoj kosi. Chance se pojavljuje u nekoliko reklama i mini filmu kompanije Pantene.

Beba Chance na Instagramu ima više od 315 hiljada pratitelja, a upravo je ta brojka i dovela do saradnje sa velikim kompanijama.

- Obratili smo se njenoj majci zato što je njen karakter i njena kosa upravo ono što mi želimo prikazati u našim reklamama - rekao je Yoshiaki Okura, glasnogovornik za Pantene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 髪記録 / hair diary (@babychanco) on

Njena majka je izjavila kako ne planira skratiti kosu njene kćerke. Također je otkrila da ne postoji posebna tajna u izgledu kose njene kćerke, te da je ona samo češlja i pušta da bude onakva kakva jeste, prenosi thecut.com.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 髪記録 / hair diary (@babychanco) on

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije