open-navfaktor-logo
search
Zapadni Tennessee
Bebu ujela zmija otrovnica, skrivala se u njenim igračkama
Kate Gardner Foust, majka iz zapadnog Tennesseeja upozorava roditelje da budu oprezni gdje ostavljaju igračke svoje djece nakon što je njenu 19-mjesečnu kćerku ugrizla zmija otrovnica tačno ispred njihovih vrata.
02.11.2020. u 17:03
get url
text

- Emmy Joe, moja beba, prišla je tamo gdje su joj igračke i počela vrištati. Moja je dadilja pogledala i rekla da je vidjela zmiju - rekla je Gardner Foust.

Djevojčicu je napala zmija Copperhead, ili u prijevodu bakrena glava te latinskog naziva Agkistrodon contortrixi, koja je endemska vrsta u južnom i istočnom dijelu SAD-a te Meksiku.

Malenu je djevojčicu ugrizla za stopalo, a roditelji su je odveli na hitnu, prenosi KTVZ.

- Povraćala je, jako ju je boljelo. Jedino što sam mogla učiniti je bilo držati je, pokušati smiriti i utješiti - rekla je potresena majka.

U svom Facebook postu upozorenja majka je napisala:

- Ja i moj suprug smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kad se Logan vratio i premjestio igračke, srce mu je otišlo u želudac. Molimo vas, provjerite igračke svoje djece prije nego što se izađu igrati. Ovo je za nas oboje bio vrlo naporan i emotivan proces. Vidjeti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete učiniti jedna je od najtežih stvari koju možete proživjeti kao roditelj – istakla je Kate.

Emmy Joe kod kuće te joj je puno bolje, iako joj je noga još uvijek osjetljiva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.