Posljednji ispraćaj

Beograd: Dragoslav Šekularac sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Objavljeno: 10.01.2019. u 16:22

Na komemoraciji je poručeno da je Šekularac bio igrač, šmeker, boem, virtuoz fudbala i čovjek koji nikog nije ostavljao ravnodušnim

Sahrani su prisustvovali trener Crvene zvezde Vladan Milojević i fudbaleri prvaka Srbije

FOTO: Anadolija

Proslavljeni fudbaler bivše Jugoslavije i Srbije, te druga "Zvezdina zvezda" Dragoslav Šekularac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, javlja Anadolu Agency (AA).

Šekularac je preminuo 5. januara u 82. godini.

Nakon opela na Novom groblju, porodica, mnogobrojni prijatelji, bivši i sadašnji fudbaleri oprostili su se od Šekularca.

Sahrani su prisustvovali trener Crvene zvezde Vladan Milojević, fudbaleri Zvezde, nekadašnji fudbaleri bivše Jugoslavije i Srbije koji su igrali sa Šekularcem, kao i igrači koje je trenirao, a veliki broj predstavnika vlasti, među kojima i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je vijence za posljednji pozdrav.

Prethodno je na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu održana komemoracija, na kojoj je poručeno da je Šekularac bio igrač, šmeker, boem, virtuoz fudbala i čovjek koji nikog nije ostavljao ravnodušnim.

Legenda fudbala na ovim prostorima sa komemorativnog skupa ispraćen je gromoglasnim aplauzom, a prikazani su i inserti iz filma snimljenog o čuvenom dribleru.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije