open-navfaktor-logo
search
Lijepe vijesti iz Konjica
Berin Buturović na Facebooku objavio da je izliječen od COVID-19
Lijepe vijesti večeras stižu iz Konjica. Naš pjevač Berin Buturović objavio je izliječen od COVID-19.
31.03.2020. u 20:34
get url
text

- Dragi prijatelji, nakon sedamnaest dana provedenih u izolaciji, gdje sam se pridržavao uputa WHO i naših nadležnih organa, sretan sam što napokon mogu sa vama da podijelim i malo lijepih vijesti. Poslije ponovo obavljenog testiranja na corona virus kako nalažu procedure, sinoć sam dobio i konačan negativan rezultat, te se vodim kao izliječen od COVID-19.

Simptomi koje sam imao su bili najsličniji gripi koju smo svi nekad odbolovali, a liječio sam se kao i kod obične gripe. Na sreću, bolest nije ostavila značajne posljedice po mene, ali isto tako, lično sam se uvjerio da se osobe koje se nalaze u rizičnoj grupi dosta teže bore sa simptomima. S obzirom na to, apelujem na sve da maksimalno ozbiljno shvatimo situaciju i pomognemo osobama koje spadaju u ovu grupu.

Ovim putem želim da se zahvalim svim dobrim ljudima na velikoj podršci koju smo moja porodica i ja imali prethodnih dana, kao i na brojnim malim i velikim znacima pažnje. Podrška je stizala iz mog Konjica, Sarajeva, Mostara i mnogih drugih gradova iz BiH, ali i od mojih prijatelja iz raznih krajeva svijeta. Ponosan sam na to što smo nečim to zaslužili od vas. Želim da se zahvalim i vrijednom osoblju OB Konjic, koji rade u limitiranim uslovima i sa limitiranim resursima, a koji su nam i pored toga bili na usluzi svih ovih dana.

Također, želim da se zahvalim i Policijskoj stanici Konjic na fer i korektnom postupanju. Hvala prijateljima iz medija koji su se interesovali za moje i stanje meni bliskih ljudi – napisao je između ostalog na svom profilu na Facebooku Berin Buturović.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.