open-navfaktor-logo
search
Tehnički problemi
Bez signala iz Bijeljine u drugom poluvremenu meča Radnik - Zrinjski
Ljubitelji domaćeg fudbala bez ikakve najave kanala Arena Sport ostali su uskraćeni za početak dobrih 20ak minuta drugog poluvremena utakmice 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Zrinjskog.
08.11.2020. u 18:28
get url
text

U prvih deset minuta drugog poluvremena signala uopće nije bilo, onda se kratko vratio, da bi se problemi nastavili i u narednih desetak minuta.

Zanimljivo da je i tokom prvih 45 minuta meča iz Smeberije bilo mnogo tehničkih problema u realizaciji prijenosa. Naravno, to se olako dalo primjetiti jer je u više navrata signal "pucao" i "štopala" je slika, što se nastavilo i nakon 55. minute utakmice.

Problemi koji su se desili s realizacijom prijenosa utakmice iz Bijeljine baš se i ne poklapaju s onim što je iz Arene Sport rečeno u danima nakon što je FSBiH potpisao ugovor o sponzorstvu Premijer lige Bosne i Hercegovine s kompanijom M:tel.

- Mi ćemo nastojati da kvalitet u kojem smo do sada radili zadržimo, ali i da se cjelokupan kvalitet poboljšava. Mi radimo Ligu prvaka i Evropsku ligu, i upravo smo zbog toga tu gdje jesmo, a težit ćemo da Premijer ligi damo jedan novi izgled - kazali su iz Arene Sport za Faktor na početku sezone.

Ipak, čini se da su priče o kvaliteti ovoga puta pale su u vodu. Ljubitelji Premijer lige BiH tako s u prvih 20tak minuta drugog poluvremena susreta Radnik - Zrinjski gledali dešavanja sa parketa iz protekle sezone NBA lige.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.