open-navfaktor-logo
search
Serije
Bh. premijera serije "Nemoj da zvocaš" na OBN-u
Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para
26.10.2018. u 12:36
get url
text

Na OBN TV sutra će premijerno za BiH biti prikazana prva epizoda nove exYU humorističke serije "Nemoj da zvocaš". Serija je rađena po slavnoj licenci koja je oduševila Italijane i Špance, ali scenaristi su humor prilagodili našim prostorima.

Ovaj urenebesni sitkom prikazuje zajednički život tri para:

Mladi – Boki Žutić i Nina Pešić, koji tek započinje život pod istim krovom nakon što je on ostao bez posla i para za samostalni život.

Sredovječni – Ilija i Marina Todorović, koji dolaze iz provincije, sin im odlazi u Novi Sad na studije glume, a oni ostaju, poslije toliko godina, ponovo sami i upadaju u "krizu srednjih godina";

Zreli – Bata i Simka Vuković, bivša nastavnica i policajac u penziji koji dijeli dobro i zlo već pola vijeka, pod parolom "ko se voli, taj se tuče".

Kroz prizmu svakog para moći ćete se na duhovit način susresti sa radostima i "mukama" svakodnevice u dvoje, ali i da prepoznate neke situacije koje i sami proživljavate.

U ovom sjajnom sitkomu uloge su ostvarili Boro Stjepanović i Jelisaveta – Seka Sablić (zreli bračni par), Ljubomir Bandović i Milena Vasić (sredovječni bračni par) te Milena Živanović i Uroš Jakovljević (mladi par).

Seriju "Nemoj da zvocaš" moći ćete gledati subotom i nedjeljom u 20 sati. Pored sjajnih televizijskih serija koje smo imali prilike gledati na OBN-u, ne sumnjamo da će i ovaj projekt oboriti rekorde gledanosti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.