Bh. premijerligašu potrebni doktori medicine

Objavljeno: 17.07.17 u 16:19

Tuzlanskoj Slobodi potrebna su najmanje dva ljekara i jedan fizioterapeut sa licencom koji bi radili u omladinskim kategorijama.

FOTO: ILUSTRACIJA
FOTO: ILUSTRACIJA

Medicinski tim FK Sloboda Tuzla koji broji tri ljekara i dva fizioterapeuta, proteklih godina uspješno je pratio fudbalere svih selekcija FK Sloboda tokom ligaških nastupa, iako su svi ljekari angažirani na volonterskoj osnovi.

- Zbog promjene sistema takmičenja u mlađim kategorijama u sezoni 2017/2018., kada će juniori i kadeti igrati odvojena takmičenja, ukazala se potreba za angažovanje najmanje dva ljekara i jednog fizioterapeuta sa licencom koji bi radili u omladinskim kategorijama naredne sezone. Naime, tokom svake domaće utakmice u navedenim kategorijama neophodno je i prisustvo medicinskog tima - saopćeno je iz kluba sa Tušnja.

- Ovim putem, obavještavamo sve simpatizere i navijače FK Sloboda Tuzla medicinske struke koji žele da se priključe ljekarskom timu FK Sloboda Tuzla na volonterskoj osnovi da se jave Odboru za razvoj FK Sloboda putem e-maila: [email protected] sa osnovnim podacima i kontaktom do 21.07.2017. godine - zaključeno je u saopćenju.