open-navfaktor-logo
search
Prijateljski meč
Bh. tim odradio još jedan trening u Los Angelesu, Dizdarević hvali domaćina
Fudbalski B reprezentativci Bosne i Hercegovine, odnosno igrači iz Premijer lige, u Los Angelesu su odradili još jedan trening u sklopu priprema za prijateljski meč protiv Amerike.
16.12.2021. u 08:18
get url
text

Kako su poručili iz FSBiH, svi igrači rade punim intenzitetom i izvršavaju sve obaveze koje su pred njih stavili Ivaylo Petev i njegovi saradnici, ali zanimljivo, ovaj put iz krovne kuće bh. fudbala ne govore o atmosferi.

- Maksimalno se spremamo za meč protiv Amerike. Sve je na veoma visokom nivou i sretan sam što imam priliku da osjetim kako se radi u reprezentaciji. Nakon nastupa za omladinske selekcije ovo je velika stvar za mene i ponosan sam što sam dio svega ovoga - kazao je golman Belmin Dizdarević.

Čuvar mreže Sarajeva najavio je predstojeći meč.

VEZANI TEKST - Osiguran TV prijenos: Ovdje možete gledati utakmicu SAD - BiH

- Iako selekcija SAD-a nije nikad nastupila sa igračima koje su sad pozvali, nema sumnje da se radi o kvalitetnoj selekciji. Njihovo takmičenje je kvalitetno i sigurno da imaju veliki izbor dobrih igrača.

S druge strane, mi imamo dosta vjere u naše mogućnosti. Iskoristili smo ovo vrijeme da se dobro upoznamo i ne sumnjam da će svaki od nas dati sve od sebe da opravda ukazano povjerenje. U dresu sa državnim grbom jednostavno uvijek dajete maksimum i tako će biti u susretu sa Amerikom - poručio je Dizdarević.

Utakmica SAD - BiH igra se u noći sa subote na nedjedlju, ujutro u dva sata uz direktan TV prijenos na Nova BH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.