open-navfaktor-logo
search
Navijači uz selektora
BHF o ostavci Vedrana Bosnića: Novi nasrtaj na bh. sport, pobunjenici nastavljaju tihu agresiju
Vedran Bosnić, selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, podnio je ostavku na ovu funkciju, o čemu je obavijestio kancelariju KSBiH.
08.06.2022. u 18:30
get url
text

Saopćenjem za javnost oglasili su se i BH Fanaticosi, najvatreniji navijači svih naših reprezentacija, koji smatraju kako je ovo novi nasrtaj na bh. sport, te tvrde da pobunjenici nastavljaju tihu agresiju.

- Svako ko imalo prati reprezentativnu košarku svjedok je napretka koji je podmlađena ekipa napravila pod vodstvom Vedrana Bosnića. Sve ono što je on prikazao: volju, borbenost, motiv, snagu, pokazali su i oni na terenu. Nije slučajnost da se formira taj uzajamni odnos.

VEZANI TEKST - KSBiH o odlasku Bosnića: Iznenađeni smo, istina je, postoji dug...

Siguran plasman na veliko takmičenje, euforija pred dolazak najjačeg sastava, dominacija na terenu protiv favorita doveli su zasluženo košarkašku reprezentaciju kao primjer za selekcije u ostalim sportovima. Izgledalo je da može biti bolje, ali onda je nastao šok.

Vedran Bosnić je dao ostavku na mjesto selektora. Vjerujete li u to? Vedran kojem niko nije našao manu ni u stručnosti ni u odgoju. Vedran koji nikog nije uvrijedio izjavom. Vedran koji je ujedinio igrače, stručni štab i navijače.

Problem se naravno javlja od strane ljudi koji teško da znaju napraviti i dvokorak. Počeli su se miješati u posao selektora, počeli su ponižavati igrače. Žele da kroje spiskove za utakmice, žele da se bave i taktikama, a najmanje žele da osiguravaju uvjete, a zbog toga su tu i postavljeni. Neki su tu postavljeni ciljano, a nekima je u krvi da mešetare. Doći će vam sve na naplatu budite sigurni.

Pozivamo sve razumne ljude da sačuvaju obraz i puste selektora da radi svoj posao! Vedran Bosnić jedan je od nas - poručili su BH Fanaticosi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.