open-navfaktor-logo
search
Sram vas bilo
Bibija Kerla kupila smeće na Ivanu i ima poruku za one koji su je pitali "šta bi radila da se ukinu kantoni"
Evo odgovora na nagradno pitanje. Ispod rukavica su bile kese za smeće, a u autu još i grablje. U zadnja tri dana bila sam dva puta u Mostaru i oba puta mi ja zapela oku naša sramota, piše na svom Facebook profilu zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo, Bibija Kerla.
21.12.2020. u 18:37
get url
text
Bibia Kerla

- Parking poslije Ivana i tona smeća. Mislila sam da će mi trebati samo dva sata da sve pokupim, ali ni četiri nije bilo dovoljno da parking bude čist. U svemu tome mi je prve četiri kese pomogao Molorad zvani Cicvara iz Han Pijeska koji je sa svojim kamionom čekao kolegu da voze za Ploče.

E, pa dragi Hrvati sretan vam Uskrs, a vama dragi Srbi, Bošnjaci i Ostali Bosanci sretna Nova godina i ubuduće umjesto što bacate smeće tamo gdje mu nije mjesto sadite cvijeće. Imamo najbolju zemlju na svijetu, a najgore ljude koji u njoj žive. 12 kesa smeća i nestalo kesa, ali stigao mrak i ja nazvala policiju u Konjicu da obavjeste komunalce da dođu natovariti smeće i da pokupe ono što je ostalo.

Moja rahmetli Mejra bi rekla "ja budale" a ja vam već danas rekoh ova budala se rijetko rađa, ali se nađe poput djeteline sa četiri lista. A onom kretenu što javno neki dan pita "Šta bi ja radila da se ukinu kantoni" evo odgovora - piše Kerla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.