open-navfaktor-logo
search
Zmaj u Grčkoj
Bičakčić ni na odmor ne ide bez zastave Bosne i Hercegovine
Bičakčić je prethodnih dana odmarao na grčkom otoku Mykonosu, a kraj odmora i povratak radnim obavezama obilježio je i na društvenim mrežama
28.06.2019. u 15:15
get url
text

Njemački bundesligaši danas su saznali raspored za narednu sezonu. Fudbaleri Hoffenheima sezonu će početi gostovanem kod Eintrachta iz Frankfurta, tima koji je u protekloj sezoni Evropske lige dobacio do polufinala gdje ih je eliminisao kasniji pobjednik Chelsea.

Većina bh. reprezentativaca period nakon kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo protiv Finske i Italije iskoristila je za godišnje odmore i punjenje baterija za naporne pripreme koje tek slijede.

Iskusni stoper Hoffenheima Ermin Bičakčić u finišu prošle sezone potpisao je novi ugovor s timom iz Sinsheima, s kojim ulazi u šestu bundesligašku sezonu nakon što je 2014. godine stigao iz Braunschweiga.

Bičakčić je prethodnih dana odmarao na grčkom otoku Mykonosu, a kraj odmora i povratak radnim obavezama obilježio je i na društvenim mrežama. Zmaj se od grčkog otoka oprostio fotografijama na kojima je pozirao sa zastavom Bosne i Hercegovine.

- Predstavljam te širom svijeta - napisao je Bičakčić na Facebooku, jasno aludirajući na zemlju za koju nastupa, a potom se i zahvalio Mykonosu na vremenu koje je tamo proveo tokom odmora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.