Biciklijada Djedova Mrazova po šesti put u Mostaru

Objavljeno: 07.12.17 u 10:39 Autor: A. B. Š.

U povodu božićnih i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u saradnji s Udruženja za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u subotu, 23. decembra, s početkom u 12 sati, organizira Šestu biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazova. Start i završetak biciklijade je ispred Zimskog grada, a vozit će se krug po cijelom gradu.

Na biciklijadu se mogu prijaviti svi koji obuku makar kapu
Na biciklijadu se mogu prijaviti svi koji obuku makar kapu

Kao i proteklih godina, Djedovi Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

- Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ambijenta pred nadolazeće praznike - izjavio je predsjednik BK Mostara Toni Zorić, dodavši kako je ova biciklijada jedna od najdražih u godini i da je svi željno iščekuju.

Goran Prskalo iz Udruženja ''Hercegovina Bike'' pozvao je sve građane da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

- U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu - kazao je Prskalo, dodavši kako će sudionici biciklijade po povratku u Zimski grad biti počašćeni pićem i grickalicama.

Ruta biciklijade: Zimski grad, zgrada Projektant, Ulica kralja Tomislava, zgrada Spajalica, Rondo, šetnica Nikole Šubića Zrinjskog, Španjolski trg, Ulica hrvatskih branitelja/Bulevar narodne revolucije, most Hasana Brkića, Ulica maršala Tita, Carinski most, Hotel “Ero”, Ulica Ante Starčevića, vrh Avenije, Ulica kralja Tomislava, zgrada Projektant, Zimski grad.