Koncerti

Bijelo dugme 29. decembra na Bjelašnici?

Objavljeno: 18.11.2018. u 14:01 Autor: D. Zeba

Drago mi je da se dešavaju ovakvi događaji, vrijedni pažnje, kazao je Skaka

Bijelo dugme održat će 29. decembra koncert na olimpijskoj planini Bjelašnic. Ovu informaciju na svom Facebook profilu podijelio je poznati estradni menadžer Faruk Drina.

- Bijelo Dugme “Hajdemo u planine“ 29. decembra na Bjelašnici. Potvrđeno – napisao je Drina i izazvao lavinu komentara.

Faruk Drina zvanično potvrdio na svom Facebook profilu

Oduševljen je bio i Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva.

- Drago mi je da se dešavaju ovakvi događaji, vrijedni pažnje. Vjerujem da ćemo i u budućnosti imati slične sadržaje kako bi Sarajevo i njegovu okolinu učinili još interesantnijim turistima, kojih je iz godine u godinu sve više i više - istakao je Skaka za Faktor.

No predsjednika Turističke zajednice Kantona Sarajevo Midhata Hubijara iznenadili smo informacijom o nastupu Bijelog dugmeta na Bjelašnici.

- Ništa konkretno nije dogovoreno, niti se razgovaralo o ovoj temi. Naravno da je moja želja, kao i svih uposlenika Turističke zajednice KS, da na Bjelašnici imamo zanimljive muzičke, sportske i druge sadržaje. Projekti ove vrste moraju se realizirati u dogovoru s lokalnom zajednicom i preduzećem ZOI  84.

Bijelo dugme predvođeno Goranom Bregovićem, te pjevačima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem ove sedmice održalo je velike koncerte u Parizu i Amsterdamu. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije