navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Koncerti

Bijelo dugme 29. decembra na Bjelašnici?

Drago mi je da se dešavaju ovakvi događaji, vrijedni pažnje, kazao je Skaka

Objavljeno: 18.11.2018. u 14:01
get url
text
Bijelo dugme: Veliki koncert na olimpijskoj ljepotici

Bijelo dugme održat će 29. decembra koncert na olimpijskoj planini Bjelašnic. Ovu informaciju na svom Facebook profilu podijelio je poznati estradni menadžer Faruk Drina.

- Bijelo Dugme “Hajdemo u planine“ 29. decembra na Bjelašnici. Potvrđeno – napisao je Drina i izazvao lavinu komentara.

Faruk Drina zvanično potvrdio na svom Facebook profilu

Oduševljen je bio i Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva.

- Drago mi je da se dešavaju ovakvi događaji, vrijedni pažnje. Vjerujem da ćemo i u budućnosti imati slične sadržaje kako bi Sarajevo i njegovu okolinu učinili još interesantnijim turistima, kojih je iz godine u godinu sve više i više - istakao je Skaka za Faktor.

No predsjednika Turističke zajednice Kantona Sarajevo Midhata Hubijara iznenadili smo informacijom o nastupu Bijelog dugmeta na Bjelašnici.

- Ništa konkretno nije dogovoreno, niti se razgovaralo o ovoj temi. Naravno da je moja želja, kao i svih uposlenika Turističke zajednice KS, da na Bjelašnici imamo zanimljive muzičke, sportske i druge sadržaje. Projekti ove vrste moraju se realizirati u dogovoru s lokalnom zajednicom i preduzećem ZOI  84.

Bijelo dugme predvođeno Goranom Bregovićem, te pjevačima Mladenom Vojičićem Tifom i Alenom Islamovićem ove sedmice održalo je velike koncerte u Parizu i Amsterdamu.